Uu jea, kerrankin mulla on jotain kirjotettavaa tänne, muutakin kun "ravasin koulussa rappusia ylös. Ravasin koulussa rappusia alas." -juttuja.

Lampsin bussipysäkille hirveen muovikassini kanssa (sielä oli tällä kertaa nimikoidut kokkiromut paluumatkalla kouluun) ja törmäsin kotootaan lähtevään teemuun. Kumma kun en oo aiemmin sitä siinä nähny, vaikka kävelen sen talon ohi kahesti päivässä... Bussi tuli taas myöhässä (siis miten sillä voi kestää 20 min tulla sieltä asemalta? Ei siinä nyt niin paljon ruuhkaa ollu!), ja kuski tais ajella ajatuksissaan. Se meinaan ajo tyynen rauhallisesti yhen pysäkin ohi painetusta stopista huolimatta, ja yks täti huus oikein närkästyneellä äänellä että "eksä meinaa pysähtyä ollenkaan?"
Bussikuski ei puhunu mitään, vaan iski jarrut pohjaan ja peruutti semmoset 50 metriä takas pysäkille.

Koulusta ei sen enempää, kun että MÄ PÄÄSIN LUKIHÄRÖTESTISTÄ LÄPI! WHII! Se meinaa sitten yheltä alkavaa koulupäivää myös perjantaisin. ...tylsää.
Ja kiitos noora sydämen pompauttamisesta kurkkuun sillä hyvin ajotetulla tekstarilla, olin just noussu ruokapöydästä ja pistäny kännykän taskuun ("Jee, mulle ei tullu tukiopetuskutsutekstaria!") kun sain sen sun tekstaris :D Muu luokka sitten pöydässä oli "OMG SE SAI SEN TEKSTARIN!" -ilmeellä XD


Mun jätskipassi on vihdoin täys <4
Eli saan ilmasen.. kuumanlähteen vai mikäs helvetti se oli spiceicesta.

Ja olen tavannut myös harvinaisuuden toista kertaa elämässäni, mukavan bussikuskin meinaan. Ei,  se aamunen ei ollu se toinen. Sanoin meinaan bussiin noustessani kunnon bambi katsoo kun turisti ammutaan -ilmeellä että haluaisin johonkin mäkelän- ja sturenkadun risteykseen että pääsen hämeenkadulle. Kuski katto mua hetken hiljaa, ja kysy että "Ai hämeentielle?" "Jotain sinnepäin." *Selitystä reitistä jota bussi kulkee ja mistä voi nousta pois* *nyökyttelen niin kun muka tajuaisin jotain* "Mä voin pysäyttää siinä kohti sitten" "Okei, kiitos paljon, mä istun sitten tähän eteen"
Matkalla tutkin kahta karttasivua jotka olin repiny jostain mukaani ja onnistuin just paikallistaan itteni siinä.. Jonkun ränsistyneen tiilitalojutun kohalla sielä alhaalla, ja huomasin että enää pari korttelia. Kuski sitten sano samaa, ja että voi jättää mut heti sen risteyksen jälkeen, eli parikymmentä metriä ennen pysäkkiä, niin ei tarvii turhaan kävellä. Silmät lautasina kiitin sitä, ja hyppäsin bussista tasajalkaa outoon maailmaan.

Löysin sitten sen imagewearin jota olin ettimässäkin. Piti siis hakea kokin sivuliinoja, joita tarvii ens maanantaina, ja joita mä en viikonloppuna ehtis ostaa. Siinä kävellessä kohti hämeentietä tuli mieleen että sehän on työvaatekauppa, eli onkohan sielä mokomia liinoja ollenkaan. Oli, ja löysinkin ne ihan itte.
Seuraava vaikeus oli kaapata oikee bussi (ja valita kolmesta vierekkäisestä pysäkistä Se Oikea). Taisin yhen tussulan bussin missatakin, mutta pääsinpä kuitenkin kotio.

Bussissa sitten kuulin hauskoja kommentteja peräti kaks kappaletta peräkkäin, ja päätin ne laittaa salakuunneltua.fihin jahka pääsen kotiin.

Takanani istunut nainen oli puheistaan päätellen paloniemen millan, eli kiroilevan siilin (siilen? Miten se taipuu?) piirtäjän äiti (sinä senkin Pakana joka et tiedä mikä kiroileva siili on!). Hää selitti käytävän toisella puolella istuneelle ystävättärellensä menevänsä sarjismessuille, ja että tytär siirtynyt siilistä kissaan ja koiraan. Joku koulu/kustantaja tmv on kuulemma pyytänyt tytärtä kuvittamaan matikankirjansa, ja tämä oli näyttänyt kauniita suunnitelmiaan äidilleen. Ystävättären mukaan ihmiset voi tulla kohta kyseleen nimmareita äidiltä.. Kuten näkyy, kuulin vaan sanan sieltä sanan täältä, ja kotiin päästessäni kysyin asiaa paloniemen blogissa. Vastauksen mukaan tämä tuskin oli ko. äiti, mutta mulla oli ainakin hauskaa :D

Ja totta kai heitin myös sen keskustelun salakuunneltua.fihin klo 17:14. Ja kappas vaan, se oli julkastu varttia myöhemmin

SALAKUUNNELTUA140907.jpg

Toi keski-ikänen naismatkustaja muuten oli se valepaloniemenmutsi.

Nyt siinä on jo seittemän kommenttia! (Eikä yhtään Se on yh! WANHA! The Koirajuttu! -kommenttia!)


erkki eka 
perjantai, syyskuu 14, 2007, 17:36
eka sauhuttelija


Keisari 
perjantai, syyskuu 14, 2007, 17:42
Mikä logiikan riemuvoitto -_-

lähettäjä 
perjantai, syyskuu 14, 2007, 18:28
Voi jumankauta, nopeaa toimintaa. Lähetin tämän 17:14 <-MINÄ


Nainen oli oikeassa 
perjantai, syyskuu 14, 2007, 18:37
Niin se ipana varmasti tekikin.

miaminttu 
perjantai, syyskuu 14, 2007, 19:03
Ihanaa ennakkoluuloisuutta... :/

YH 
perjantai, syyskuu 14, 2007, 22:07
Ei ole tupakoijaan luottamista, minkä oli kanssamatkustaja hyvin sisäistänyt.

jep jep 
perjantai, syyskuu 14, 2007, 22:27
...meidn ammatti koulun linja autoista on salaperäisesti revitty irti penkin selässä olevat ne verkor (jotkin hanska pusiit tai semmoset) tai jotain muuta revitty irti....hämmentävintä on että nämä ovat tapahtuneet aina kun tpakoiva nuori on ollu autossa yksin tai kavereitten kanssa


Ja loppuilta on taas kulunu musiikkia kuunnellen (ja hell's kitcheniä ihastellen).

Over the hills, under the sea,
Fighting the will, whole Universe
Why does a man driving a hearse
Live in fear, Gift and a Curse

Taking ´em out, taking ´em all,
Shooting the wall, over and out
When nothing moves, all’s well,
A decision he can find a way to live with

... and dried up flowers are so beautiful.
And it applies to all things living, and dead.
For that I serve my time... in my suite in Hell.