Yöblogaukset jatkuu! Tällä kertaa jopa koneen johdot oli pöydällä :'D
Ja asensin tähän päivällä mesenkin ettei tarvitse nettimesellä väkertää. Onpahan muuten hidas asentamaan, saati lataamaan tämä kone. Eikä tässä oo f-securea! Luulis nyt olevan kun tässä on elisan laajakaista. Eikös siinä tuu mukana/kaupanpäällisinä f-secure? No, tiedä häntä.

Teknojenni-nimen olen saanut isiltä (dädiii!), koska aina kävellessäni jokin nivel raksuu, lonksuu tai rutisee. Sukuvika. Yritäpä siinä sitten hiipiä, kun aina (oikealla jalalla astuessa tänään) kuuluu naks, naks, ja tahdissa naks, naks, naks...

Mistähän tän webbikameran saa päälle.. Tossa läppärin kannessa meinaan näyttää olevan 1.3 megapikselin kamera. Hakuun... Haa, tää löysi jotain, mutta kysyy lupaa koska ei tunnista ohjelmaa. Ohjelmaa joka tuli koneen mukana? Päätöntä.

Yyrgh, huomenna alkaa mökkimaraton. Sitä en vielä tiedä koska lähdetään, varmaan iltapäivällä. Sitä ennen mun täytyy heittää oskarin kirja kirjastoon (kävellen *silmien pyöräytys*)

Huu, me ollaan ens viikolla menossa lempäälään, ideaparkiin. (en nyt jaksa noita "ylimääräisiä" alkukirjaimia laittaa isolla, kun tuo shift on jotenkin oudossa paikassa tässä. Kuten ä-kirjainkin.)
Viime kokemus ideaparkista oli kohtalaisen huono, paljon melua tyhjästä. Catwalk, vai mikä sen merkkivaatekauppakujan nimi oli, oli yhtä tyhjän kanssa, eikä vain siksi, että kaikki maksoi ihan älyttömästi, se nyt oli itsestäänselvyys, mutta ne vaatteet oli oikeasti ihan riepuja! Kangasmateriaali oli heppoista ja tuntu joissakin että murenee käsiin, värit ihan kamalia, ja kaikki roikku päällä kun äitin vanha yöpaita mun päälläni... Lisäks paikalla oli joku rääkyrääkyorkesteri, joiden lähellekään ei voinu mennä kun volyymi oli niin kovalla. Ja se vuorotteli jonkun lastenviihdyttäjäpellen kanssa. (kuulostipa...)

Ja jonot oli ylipitkiä. Tosin taidettiin käydä siellä samalla viikolla kun se avattiin. Mutta miks ihmeesä hm oli pistäny jonkun harjottelijan kassalle... Ja tietysti minä onnistuin osumaan juuri siihen kassajonoon. Poika oli viisi kertaa hitaampi kuin kummallakin puolella oleva myyjä; nämä hoitelivat viisi asiakasta siinä ajassa kun tämä viikkasi rintaliivit pussiin.

No, toivottavasti tää kerta on parempi. Viimeksi ostin pirtelön. Joka sekin valutteli käsilleni kannen alta.


Siivousurakka on jatkunut ja ajautunut tänään päätökseen. Huihhei, onneks me siivotaan niin harvoin :'D Nurmikkokin tuli ajettua näin sopivasti ennen mökkimaratonia, kerkiää sitten rehottaa kuukauden.

Nyt jotain nasevaa tähän loppuun...

Summer has come at last
That nuisance can never be passed
wake me up when july ends

(joku väännös greendayn
wake me up when september endistä)