Aaaaavan meren tuooooolla puolen joooossakin on maaaaaa
miiiiiissä onnen kaaaaaaukorantaan laaaaaaine liplattaaaaa
Miiiiissä kukat kaaaaaaaunehimmat luo aaaaaaina loistettaaaaann
sieeeeellä huolet huomisen saa jäädä  -  unholaaaaaaan.

Ain laulain työtäs tee -näin myös mattoja tampatessa. Kävihän se työstä, urheilusta ainakin. Ja tuli oltua ulkona, vaikkei se ehkä kauheen terveellistä kaiken sen pölyn keskellä ollutkaan

matto.jpg
Ilme on puoli ruokaa!


Ennen tätä opereissöniähän lähettiin pikaisen perunanpesukomennuksen jälkeen Hyrylään tsekkaamaan kesäntulomarkkinat niin aikasin, että normaaliviikonloppuna oisin nukkunu ainakin kolme tuntia sen jälkeenkin vielä.

Tänään oli ilmi selvästi joku Let's kysytään tietä -päivä, ensin ässän pihassa tuli joku rouvashenkilö kyselemään mistä löytäisi taidenäyttelyn. Huuli pyöreenä x2 mietittiin rattaat raksuttaen, kunnes nainen kaivo kartanrähjän esiin, ja kerto että sen pitäis olla kirjaston takana -vanha kirjasto!
Kartassa näky ässä, ei kuitenkaan se jonka pihassa oltiin, vaan se uudempi. Neuvottiin rva ystävineen oikeeseen suuntaan (ja ajoreitinkin noora opasti), yritettiin pummia juomarahaa justiin samaan aikaan taidefriikkien kanssa näköpiiriin tulleelta äiteeltä, tuloksetta, ja painuttiin sitten itte ostoksille.
Markkinat itehän koostu ~kolmesta kojusta, esiintymislavasta, pomppulinnasta, muumista ja jätskikiskasta.

Takasin tullessa sitten vanhempi raihnainen rouvashenkilö osoitteli Hesan suuntaan ja kyseli että sinnekö päin pitää kävellä jos Hyrylään on matkalla, korjattiin mokoma käsitys päinvastaseks ja jatkettiin matkaa porottavassa paahteessa.

Ja parhaat ideathan tunnetusti tulee auringonpistoksen partaalla tämänkertainen loistoidea:

Kahdeksantoistavuotislanit! Kunnioitettava ikä tulee mulla täyteen vuoden ja 18 päivän päästä, mutta lanit ittessään vois pitää kesällä, vuokrata Kertsin, täkäläisen nuorisokerhon omaan käyttöönsä pariks päivää ja sulloa sinne sitten kaikki halukkaat sinä vuonna 18 vuotta täyttävät kaverit.
Ei niistä ny mitään valtavaa tapahtumaa tulis, alle kymmenen henkeä veikkaisin. Ja tilaisuus useimpien lanien tapaan olisi alkoholiton, koska tämähän on jonkunsortin vastalause bileille :'D
Ja ruokana Kuhaa Orly. Ihan vaan mahtavan nimensä takia! (kuhat friteerataan ja tarjotaan tomaattikastikkeen kanssa)

Unohinksmää jotain?


Illalla (klo 13 ->) sitten siivottiin, noora parka joutui myös mukaan äitin siivousintoon, eli ruvettiin niitä mattoja tamppaan. Ja kun hää lähti, siivosin kissan ruokapaikan, siirtelin äitin kanssa terassin huonekaluja, toin matot sisälle ja rupesin tekemään äitienpäiväkakkua. Ensin piti kyllä koluta kaapit läpi hyväntuoksusen (ja oletettavasti siis myös -makusen) liköörin, mieluiten kaakao- tai minttusellaisen, toivossa. Eipä löytynyt, joten valitsin jotain "eksoottista", hedelmiltä tuoksuvaa, vaikkei se dominokeksipohjaan ja pätkiksiin välttämättä niin hyvin oiskaan sopinu.
Vaan ihan hyvää se sisus oli, kun sitä maistoin ennen pohjan päälle levittämistä. Nyt kun se vielä hyytyis kiltisti ja lähtis irtopohjavuoan reunoista irti. Ja vielä kun kukaan ei menis sitä sörkkimään, mukaan lukien minä...


Hahha, saas nähdä mitä tulee. Noi tahtoo pitsaa iltapalakseen. Pizzakulmalla oli yllättäen taas kuljetusongelmia, joten kokeiltiin sitten pizzataksin nettitilausta.

Ja ennustettu max tunnin toimitusaika on kohta jo ummessa...